KNBB vereniging Carambole

Raymund Swertz pakt titel 1e SIMONIS BILJARTLAKENS Open NK 47/2 >>> KLIK HIER

Nieuwsbrief PK Carambole week 48 >>>    KLIK HIER

Wedstrijdkalender Carambole >>> KLIK HIER  >>> incl. alle details

Wedstrijdkalender op datum        >>>   klik hier 
Wedstrijdkalender internationaal  >>>   klik hier

Kennis maken met de biljartsport >>>  klik hier

In het linkermenu kunt u het nieuws per rubriek opvragen.

Het laatste nieuws

Biljart Totaal december 2016
Biljart Totaal december 2016 met o.a. >>> klik hier Lees verder »

De Biljart Ballen december 2016
In editie december 2016 van De Biljart Ballen o.a.- Voorpagina: 1e GP artistiek ereklasse in De Veemarkt met Jop de Jong- NK golfbiljarten en interland Nederland Ė BelgiŽ. In editie West ook fotoís team BelgiŽ- In editie West 2 paginaís BelgiŽ- Su... Lees verder »

Denksportcentrum ít Spaerne
Denksportcentrum 't Spaerne:Meer dan alleen hersengymnastiek!Een verhaal over biljarten in HaarlemEen geschiedenisrijk pand aan de Haarlemse Spaarndamseweg 416 herbergt alweer bijna tien jaar Denksportcentrum ít Spaerne.Nadat eigenaar Ron Nieuw on... Lees verder »

Herstructurering commissies KVC: een overzicht
De laatste maanden zijn alle commissies binnen de KVC onder de loep genomen en daar waar nodig geherstructureerd. Daarbij is in sommige gevallen de benaming ook gewijzigd. De commissies Sportzaken Carambole en Jeugd zijn komen te vervallen. On... Lees verder »

Constructieve ALV in Wijchen
Kort verslag Algemene Ledenvergadering van de KNBB-Vereniging Carambole/Sectieraad Carambole, 19 november 2016 in Zaal Verploegen, Wijchen Met een volle agenda en belangrijke punten om te bespreken, was de verwachting dat dit wel eens een la... Lees verder »

Van der Starre met glans Ned. kampioen 38/2 1e kl.
In een ongemeen spannende strijd is het Jim van der Starre uit Heemstede gelukt de nationale titel te veroveren in de 1steklasse Ankerkader 38/2. Tot de laatste ronde bleef het de vraag of Jim zijn voorsprong kon behouden. In een afgeladen bilja... Lees verder »

Cor van de Groep Nederlands Kampioen ak 57/2 1e kl
Op 6 november 2016 ontvangt Cor van de Groep de gouden medaille uit handen van districtsvoorzitter Cees SeltenIn Wijchen verdedigde Cor van de Groep vanaf de 1e ronde de 1e plek. Ondanks een ongelofelijke mentale klap in de 4e ronde, toen de laats... Lees verder »

De Biljart Ballen november 2016
In editie november 2016 van De Biljart Ballen o.a.- Voorpagina: NK libre 5e klasse in 't Vossenhol- In Memoriam Ton Boers, Harry Loeffen, Jan Nabuurs en Ger Klein- In editie West 2 paginaís BelgiŽ- Aankondiging NK golfbiljart - Paginaís KNBB offic... Lees verder »